Restaurant voorlopig gesloten, geen gevolgen voor andere activiteiten

Beek, 23 februari 2018 Ans Verhoeven van de Stichting Brasserie Beek en Roger Vanderschaeghe besluiten te stoppen als beheerders van het Kulturhus. Gisteravond is in overleg met het bestuur van de Stichting Kulturhus Beek overeengekomen dat zij de buurtkamer en alle ruimtes in het Kulturhus tot uiterlijk 1 juli 2018 blijven beheren. De ruimtes blijven dus toegankelijk voor alle gebruikers en bezoekers van het gebouw. Het restaurant is voorlopig wel gesloten. Het bestuur van de beheersstichting streeft ernaar zo snel mogelijk een nieuwe uitbater te verwelkomen die het van Ans en Roger gaat overnemen.

Onder leiding van Ans Verhoeven is de Stichting Brasserie Beek vorig jaar gestart om van het Kulturhus een laagdrempelige ontmoetingsplaats te maken voor de hele Beekse gemeenschap. Daarin speelde het restaurant en het grand café een grote rol. Ondanks het enthousiasme van Stichting Brasserie Beek is het helaas niet gelukt om hun concept rendabel te maken. Het bestuur erkent hun grote inzet die bij het opstarten na de verbouwing noodzakelijk is. Ook hun medewerking om de overgang naar een nieuwe uitbater zo soepel mogelijk te laten verlopen wordt gewaardeerd.

Het bestuur plaatst op korte termijn een vacature voor een nieuwe exploitant. Wij verzoeken geïnteresseerden voor deze functie de vacature af te wachten.

Het bestuur Stichting Kulturhus