Deel deze pagina op:

Expositie UNIT Academie


Datum
20-10-2015 t/m 18-01-2016

Aanvang:
09:00 uur

entree:
€0.00
terug naar evenementoverzicht Aanmelden voor dit evenement

Op 20 oktober bent u welkom om onze nieuwste expositie te komen bekijken. De expositie zal bestaan uit verschillende werken van verschillende jonge kunstenaars van de UNIT Academie.

UNIT staat voor 'UNIek Talent'.

De UNIT Academie biedt drie specialistische trajecten aan en individuele begeleiding . Er is een traject naar werk, een traject naar regulier beroepsonderwijs en een traject naar een (meer) gestructureerd dagelijks leven. De individuele begeleiding is gericht op vergroting van zelfredzaamheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in het dagelijks leven en het succesvol kunnen doorlopen van een reguliere beroepsopleiding in het bijzonder.

De UNIT vormt de schakel tussen het vaak verstoorde, maar altijd moeizame onderwijstraject en/of samenleven en nieuwe kansen en vooruitzichten op werk, onderwijs of beide.

Atelier en Deelnemers

Het UNIT Atelier is een atelier voor mensen vanaf 18 jaar. Mensen met een normale of bovengemiddelde intelligentie en met talent voor en interesse in beeldende kunst en vormgeving. Vooral personen die zich moeilijk staande kunnen houden in het regulier onderwijs of samenleving. In het bijzonder richt de UNIT zich op mensen met een stoornis in het autismespectrum (ASS), maar ook mensen met aanverwante of bijkomende handicaps en problemen die de ontwikkeling verstoren.

De activiteiten in het atelier zijn gericht op ontwikkeling en activering van het beeldend vermogen, studievaardigheden, beroepscompetenties, sociale vaardigheden, zelfredzaamheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en een gestructureerd dagelijks leven. De keuze voor welke van deze ontwikkelingsgebieden extra aandacht krijgen is afhankelijk van het individuele traject van de deelnemer.De expositie is geheel gratis!

www.unitacademie.nl

Bekijk fotoboek van dit evenement


Deel deze pagina via:


Share on Google+