brasserie beek

 

Welkom bij Brasserie Beek! Bij ons kun je gezellig binnenlopen voor een lekker drankje, om een hapje te eten of om deel te nemen aan een van onze activiteiten. Ook als je zin hebt om eens gezellig bij te kletsen met familie en vrienden of af te spreken met collega’s in een sfeervolle omgeving bent u van harte welkom. Heerlijke Peeze koffie en warme chocomel staat voor je klaar. Liever iets sterkers? Dat kan ook, wij hebben voldoende keuze uit een aantal Speciaalbieren van Gulpener en mooie wijnen van Ranke Weinhaus.

Restaurant

Onze keuken is van di t/m zo geopend tussen 17.00 en 20.00 uur. Dagelijks kunt u kiezen uit een wisselend menu, met drie of vier gerechten en een daghap (€7,50 m.u.v. za/zo) voor een schappelijke prijs (nooit hoger dan €15,- ).U bent ook van harte welkom op ons terras, waar u heerlijk van de zon kunt genieten!

Dagelijks posten wij ons menu op de website van http://www.kulturhusbeek.nl.

 

                         

Open podium

Zing je graag, bespeel je een instrument of doe je iets anders wat je graag met andere wilt delen? Dan ben je bij ons van harte welkom om plaats te nemen op het open podium. Voor meer informatie, kun je contact opnemen via het telefoonnummer 024 – 684 37 10 of mailen naar info@brasseriebeek.nl.

         + fotos

 

FB: