brasserie beek

 

Welkom bij Brasserie Beek! Bij ons kun je gezellig binnenlopen voor een lekker drankje, om een hapje te eten of om deel te nemen aan een van onze activiteiten. Ook als je zin hebt om gezellig bij te kletsen met familie en vrienden of af te spreken met collega’s in een sfeervolle omgeving, bent U van harte welkom. Heerlijke Peeze koffie en warme chocomel staat voor je klaar.
Liever iets sterkers? Dat kan ook, wij hebben voldoende keuze uit een aantal Speciaalbieren van Gulpener en mooie wijnen van Ranke Weinhaus.

Wegens het prachtige landschap, waarin veel landelijke fietsroutes doorheen lopen, is de Brasserie ook prima geschikt als pleisterplaats voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen in het pand of een combinatie met een lekker broodje en een drankje (hiervoor even contact op te nemen met het beheer: 024 – 684 37 10 / info@kulturhusbeek.nl). Wil je kennismaken met Ans en Roger? Dat kan hier!

Verder is er ruime parkeergelegenheid bij het Kulturhus en kunt u gebruik maken van gratis WiFi in het hele gebouw.

Restaurant

Onze keuken is van dinsdag t/m zondag geopend tussen 17.00 en 20.00 uur. Dagelijks kunt u kiezen uit een wisselend menu, met minimaal drie of vier gerechten voor een schappelijke prijs, waarbij wij ook rekening houden met vegetariërs.
Wegens de rustige speelhoek voor de kinderen, is de Brasserie ook erg geschikt voor het hele gezin of voor groepen of speciale gelegenheden.
Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met het beheer (024 – 684 37 10 / info@brasseriebeek.nl ). Wij denken graag met u mee!
Dagelijks posten wij ons gevarieerde menu op onze Facebookpagina: Brasserie Beek

Cadeautip: al
s u nog op zoek bent naar een leuk cadeau, kunt u in de Brasserie terecht voor een cadeaubon van elk gewenst bedrag.

 

                         

Open podium

Zing je graag, bespeel je een instrument of doe je iets anders wat je graag met andere wilt delen? Dan ben je bij ons van harte welkom om plaats te nemen op het open podium. Het podium is ook prima geschikt voor bv. voorstellingen, lezingen of presentaties.
Ook als u zelf een leuk idee heeft, neem dan vooral contact met ons op, wij denken graag met u mee!

         + fotos