FIETSMAATJES BEEK

Sinds juli 2017 beschikt Fietsmaatjes Beek over 3 tandem fietsen die u als inwoner van de gemeente Berg en Dal tegen een kleine vergoeding mag gebruiken. Binnenkort hopen wij ook te beschikken over een DuoFiets en Rolstoelfiets (VeloPlus). Voor de Duofiets is inmiddels een subsidieaanvraag verstuurd, nu wachten op akkoord.

Reserveren
De tandemfietsen worden uitgegeven vanuit het Kulturhus te Beek. U kunt de Tandemfiets maximaal 1 dag per aanvraag reserveren. De kosten zijn € 2,50 per dagdeel (4 uur) per tandemfiets. Via onderstaande agenda module kunt u de tandemfiets reserveren. U kunt de fiets alleen reserveren tijdens de openingstijden van het Kulturhus Beek.

Initiatief
Fietsmaatjes Beek heeft zich laten inspireren door fietsmaatjes Millingen aan de Rijn, maar vooral door inwoners uit Beek die moeite hebben gekregen met fietsen. Wij richten ons op de doelgroep volwassenen en ouderen, die samen met familie, kennis of (mantel)(ver)zorger lekker op pad willen. Of u nu samen een boodschap gaat doen of koffie drinken bij een van de lokale ondernemers, als u kunt genieten van de mooie omgeving en het samen eropuit zijn, dan is onze doelstelling bereikt.

Vragen?
Neem contact op met Susanne van Rooijen 06-28559505 of mail naar fietsmaatjesbeek@gmail.com

Voeg uw evenement toe Annuleren
U moet eerst inloggen om een evenement aan te maken
Volgende maand »« Vorige maand
Kleur code
Vandaag
DuurzaamBeek café
Lijst weergave
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag